Autofer is meer dan autocleanen!

Bent u opzoek naar betaalbare goede autos ? Of wilt u informatie over cleaning?

Bekijk occasions cleaning

Onderhoud

Grote beurt

Kleine beurt

APK

Voor de particuliere autobezitter heeft het poetsen van de auto zeker nut en heeft dan ook direct zichtbaar resultaat. Een dergelijke grondige behandeling van uw auto bij Autofer is het dan ook zeker waard! U kunt natuurlijk ook bij ons terecht om uw klassieke auto regelmatig laten behandelen of wassen, zodat deze er altijd zeer representatief uitziet. Naast de zakelijke markt heeft een professionele poets- en reinigingsbehandeling natuurlijk ook een toegevoegde waarde voor de particuliere markt. Een klant die op zoek is naar een gebruikte auto let, naast de kilometerstand, uiteraard vooral op de staat waarin de auto verkeert. Een keurige auto, zonder al te veel gebruikerssporen, geeft de klant de indruk dat er goed met de auto is omgegaan. Ook maakt het verkopende bedrijf een goede indruk op de klant, omdat de auto er zeer netjes uit ziet, zal de kans dus groter worden dat de auto snel verkocht wordt. Dat is weer gunstig voor het bedrijf, omdat de occasion niet al te lang in de showroom staat, hetgeen de omzet gunstig zal beinvloeden.

Autofer biedt meerdere diensten aan, die dus zowel voor de professional als de particulier een hulp kunnen zijn voor het onderhouden en/of reinigen van hun dierbaarste bezit. Van een 'eenvoudige' wasbeurt tot het verwijderen van zeer intensieve vervuiling op de lak en het reinigen van het interieur en de motorruimte.
Indien u geheel vrijblijvend meer informatie wenst over prijzen en mogelijkheden kunt u contact met Autofer opnemen op nummer 0180-612768 en 06-23950388

[email protected]
Dordtsestraatweg 68
2991XB Barendrecht achter de Makro